Perinteinen partiolaisten adventtikalenteri myynnissä jälleen marraskuussa

Myymme partiolaisten adventtikalentereja jälleen tänäkin vuonna. Kalenterien myynti on partiolaisten mittavin varainkeruutapa. Saaduilla tuotoilla pystymme järjestämään laadukasta partiotoimintaa edullisesti.

Säynätsalon Päijännepartiossa saaduilla varoilla ostetaan viikkotoimintaan materiaaleja ja tarvikkeita sekä ylläpidetään hyvää leirivarastoa. On ilo toimia kun on hyvät vehkeet! Tänä vuonna on toiveena ollut hankkia riippumattoja retkille sekä niihin liittyvät tarpit ja kiinnikkeet. Viikkotoiminnan materiaalit ovat myös vähissä. Tarvitsemme erilaisia piirrustus- ja askartelutarvikkeita, jotta voimme kouluttaa jäseniämme erilaisiin partiotaitoihin. Isompi hankinta olisi uusi puolijoukkueteltta tai vastaava, mutta se on suuri ponnistus. Mutta jos myynti kävisi hyvin niin…

Toimitamme kalenterin kotiisi marraskuun aikana

Partiolaisten adventtikalenteri maksaa 10€. Tänä vuonna kalenterin maksuna käy korttimaksu ja MobilePay. Adventtikalenterin voit ostaa marraskuun aikana seuraavin tavoin:

  • Kololtamme marraskuun aikana keskiviikkoisin klo 18.30-19.30. Kolomme on seurakuntakodilla kerhosiivessä. Olemme paljon ulkona, joten jos emme ole paikalla, ole yhteydessä numeroon 050 414 3808.
  • Tilaa kalenteri kotiisi tai sovittuun paikkaan Säynätsalo-Lehtisaari-Muuratsalo -alueella marraskuun aikana laittamalla viesti numeroon 050 414 3808. Toimitamme kalenterin pikimmiten!
  • Säynätsalon joulunavauksessa la 28.11. klo 10-14 myymme kalentereita myös keskustan alueella ulkona.
  • Verkosta osoitteessa adventtikalenteri.fi/osta. Myynti alkaa 15.10.! Muista verkosta tilatessasi osoittaa tukesi Säynätsalon Päijännepartiolle!

Yritys, tue toimintaamme

Haluaisiko Säynätsalolainen yrityksenne tukea partiotoimintaamme? Järjestämme mukavan, reippaan ja hyviä kansalaistaitoja opettavan harrastuksen alueemme lapsille ja nuorille. Partiolaiset ovat tunnetusti kasvaneet hyvään johtajuuteen, ovat rehellisiä ja reiluja, suvaitsevaisia ja aktiivisia yhteiskunnallisia vaikuttajia.

Voisiko yrityksenne muistaa yhteistyökumppaneita ja asiakkaita joulun alla partiolaisten joulukalenterilla?

Ole yhteydessä Säynätsalon Päijännepartion joulukampanjapäällikköön ja sovi kalenteritoimitus yritykseenne!

Säynätsalon Päijännepartio ry
Joulukampanjapäällikkö
Terhi Takkinen
terhi.takkinen@gmail.com
p. 050 414 3808