ADVENTTIKALENTERI

Myymme partiolaisten adventtikalentereja jälleen tänäkin vuonna. Kalenterien myynti on partiolaisten mittavin varainkeruutapa. Saaduilla tuotoilla pystymme järjestämään laadukasta partiotoimintaa edullisesti.

Säynätsalon Päijännepartiossa saaduilla varoilla ostetaan viikkotoimintaan materiaaleja ja tarvikkeita sekä ylläpidetään hyvää leirivarastoa. On ilo toimia kun on hyvät vehkeet! Tänä vuonna hankimme rahaa ensi kevään leiriin. Olisi upeaa päästä vihdoin kunnon leirille ja jos näin käy, se järjestetään saaduilla varoilla. Isompi hankinta olisi uusi puolijoukkueteltta tai vastaava, mutta se on suuri ponnistus. Mutta jos myynti kävisi hyvin niin…

Toimitamme kalenterin kotiisi marraskuun aikana (Säynätsalossa)

Partiolaisten adventtikalenteri maksaa 10€. Kalenterin maksuna käy korttimaksu ja MobilePay (Säynätsalon Päijännepartio/68760). Adventtikalenterin voit ostaa marraskuun aikana seuraavin tavoin:

  1. Kohtaa mahdollisesti ovellesi tuleva pieni partiolainen ilolla ja anna tukesi partioharrastukselle ostamalla kalenteri!
  2. Tilaa kalenteri kotiisi tai sovittuun paikkaan Säynätsalo-Lehtisaari-Muuratsalo -alueella marraskuun aikana laittamalla viesti numeroon 050 414 3808. Toimitamme kalenterin pikimmiten!
  3. Säynätsalon joulunavauksessa la 20.11. klo 12-16 myymme kalentereita Sarullan sisäpihalla, nuotion äärellä!
  4. Verkosta osoitteessa adventtikalenteri.fi/osta. Muista verkosta tilatessasi osoittaa tukesi Säynätsalon Päijännepartiolle!