Partiolaisten perinteiset adventtikalenterit ovat saatavilla marraskuussa

Myymme partiolaisten adventtikalentereja jälleen tänäkin vuonna. Kalenterien myynti on partiolaisten mittavin varainkeruutapa. Saaduilla tuotoilla pystymme järjestämään laadukasta partiotoimintaa edullisesti.

Säynätsalon Päijännepartiossa saaduilla varoilla ostetaan viikkotoimintaan materiaaleja ja tarvikkeita sekä ylläpidetään hyvää leirivarastoa. On ilo toimia kun on hyvät vehkeet!

Toimitamme kalenterin kotiisi marraskuun aikana

Partiolaisten adventtikalenteri maksaa 10€. Tänä vuonna kalenterin maksuna käy korttimaksu ja MobilePay. Adventtikalenterin voit ostaa marraskuun aikana seuraavin tavoin:

  • Tilaa kalenteri kotiisi tai sovittuun paikkaan Säynätsalo-Lehtisaari-Muuratsalo -alueella marraskuun aikana laittamalla viesti numeroon 050 414 3808. Toimitamme kalenterin pikimmiten!
  • Säynätsalon joulunavauksessa la 20.11. klo 12-16 myymme kalentereita Sarullan sisäpihalla, nuotion äärellä.
  • Verkosta osoitteessa adventtikalenteri.fi/osta. Muista verkosta tilatessasi osoittaa tukesi Säynätsalon Päijännepartiolle!

Yritys, tue toimintaamme

Haluaisiko Säynätsalolainen yrityksenne tukea partiotoimintaamme? Järjestämme mukavan, reippaan ja hyviä kansalaistaitoja opettavan harrastuksen alueemme lapsille ja nuorille. Partiolaiset ovat tunnetusti kasvaneet hyvään johtajuuteen, ovat rehellisiä ja reiluja, suvaitsevaisia ja aktiivisia yhteiskunnallisia vaikuttajia.

Voisiko yrityksenne muistaa yhteistyökumppaneita ja asiakkaita joulun alla partiolaisten joulukalenterilla?

Ole yhteydessä Säynätsalon Päijännepartion joulukampanjapäällikköön ja sovi kalenteritoimitus yritykseenne!

Säynätsalon Päijännepartio ry
Joulukampanjapäällikkö
Terhi Takkinen
terhi.takkinen@gmail.com
p. 050 414 3808